Titrat e videos

Mund të pyesësh veten se si njerëzit e verbër merren me sfidat e përditshme. Normalisht përgjigja është e thjeshtë, ne nuk jemi aq të ndryshëm nga ju. Ne luajmë muzikë, shkojmë në shkollë, shkojmë në punë, si cdo njeri tjeter.

Por ndonjëherë gjërat më të thjeshta mund të jenë të vështira dhe na duhet një palë sy. Kjo është ajo ku kemi nevojë per ju. Nëpërmjet telefonit tuaj Be My Eyes lidh të verbërit me njerëzit me shikim te plote përmes një lidhje video të drejtpërdrejtë. Thjesht zgjidhni nëse keni nevojë për ndihmë ose dëshironi të ndihmoni me anë të klikimit të një butoni. Ju mund të ndihmoni vetëm duke instaluar aplikacionin Be My Eyes dhe ne do t'ju njoftojmë kur dikush ka nevojë për ndihmën tuaj. Dhe nëse jeni në mes të diçkaje, mos u shqetësoni, dikush tjetër do ta ndihmoj. Atëherë a do të deshironi te kujdeseni që të jeni pjese e "Bëhu Sytë e Mi"?

www.bemyeyes.com